Σαντορίνη
  Aγγλικά / English
     
     
 

Ξενοδοχεία Φηρά Σαντορίνη | Διαμονή Φηρά Ξενοδοχεία, Δωμάτια Ενοικιαζόμενα, Διαμερίσματα, Στούντιο, Σουίτες, Βίλες Φηρά Σαντορίνη

 
     
   
 
Ξενοδοχεία στα Φηρά

Τα Φηρά είναι η εντυπωσιακή πρωτεύουσα της Σαντορίνης που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το παλιό λιμάνι του νησιού. Είναι ένα από τα πιο πολυφωτογραφήμενα μέρη της Σαντορίνης και θα δείτε τα εκκλησάκια με τον μπλε τρούλο τους σχεδόν σε κάθε καρτ-ποστάλ που θα βρείτε στα όμορφα μαγαζάκια της αγοράς. Στα Φηρά θα νιώσετε αμέσως τη ρομαντική αύρα που πλανιέται στην ατμόσφαιρα, αλλά και την ενθουσιώδη διάθεση που επικρατεί. Ζευγάρια και παρέες που επιθυμούν να ζήσουν συναρπαστικές εμπειρίες επιλέγουν τα Φηρά, αλλά και το Φηροστεφάνι λίγο πιο έξω από την πόλη, για τις διακοπές τους και συνδυάζουν τη νυχτερινή διασκέδαση με τη ρομαντική διάθεση που δημιουργεί η θέα στο πανεμορφο ηφαιστειακό τοπίο και το ηλιοβασίλεμα.

Στα Φηρά και το Φηροστεφάνι υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία που διαθέτουν ενοικιαζόμενα δωμάτια, διαμερίσματα, στούντιο, σουίτες και βίλες, και είναι βέβαιο ότι θα βρείτε τον τύπο διαμονής που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Δείτε τα ξενοδοχεία στα Φηρά και το Φηροστεφάνι που έχουμε επιλέξει προσεκτικά ειδικά για εσάς, βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και ζήστε μοναδικές εμπειρίες διακοπών στη Σαντορίνη.


Φηρά
ΚΑΤΗΓ.·ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
D κατηγορίαΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ AFRODETE  link προς εταιρικό διακομιστή
B κατηγορίαSUMMER TIME - ΒΙΛΑ  link προς εταιρικό διακομιστή