Σαντορίνη
  Aγγλικά / English
 
     
     
 

Σαντορίνη | Νυχτερινή ζωή & Διασκέδαση στην Σαντορίνη

 
     
   
 
     

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΖΩΗ & ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Αν απολαμβάνετε το χορό υπό τους ήχους δυνατής μουσικής, σας προτείνουμε να επιλέξετε τα Φηρά και το Καμάρι, που πρωτοστατούν στη νυχτερινή ζωή και διασκέδαση στη Σαντορίνη. Εκεί θα βρείτε μια ποικιλία από κλαμπ και μπαρ, όπου θ’ ακούσετε τις τελευταίες επιτυχίες συγκροτημάτων της ποπ και ροκ σκηνής και θα χορέψετε στους ρυθμούς τις μουσικής που επιλέγουν γνωστοί DJ απ’ όλο τον κόσμο. Στα Φηρά, το Καμάρι αλλά και την Οία, μπορείτε να βρείτε μπαράκια όπου ακούγεται επιλεγμένη τζαζ μουσική, ενώ κάποια μπαρ τείνουν και σε πιο κλασικά ακούσματα, ιδανικά για ν’ απολαύσετε το ποτό σας σ’ ένα χαλαρωτικό περιβάλλον με θέα την υπέροχη Καλντέρα. Αν είστε λάτρεις της τζαζ, η νυχτερινή ζωή στη Σαντορίνη θα σας γοητεύσει.

Ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά της νυχτερινής ζωής και διασκέδασης στη Σαντορίνη είναι η πλέον γευστική κουζίνα της. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από τη μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακές ταβέρνες και γκουρμέ εστιατόρια που βρίσκονται στο νησί. Κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στη Σαντορίνη σας προτείνουμε να δοκιμάσετε κάποια από τα έξοχα παραδοσιακά πιάτα που σερβίρονται, όπως τοματοκεφτέδες, κολοκυθοκεφτέδες, λευκές μελιτζάνες τηγανητές, λιαστά τοματίνια, φάβα, και πολλά πιάτα φρέσκων ψαρικών. Συνοδεύστε τα γεύματά σας μ’ ένα μπουκάλι κρασί Σαντορίνης, που είναι διάσημο για το μοναδικό του άρωμα που οφείλεται στην ηφαιστειακή σύσταση του εδάφους του νησιού.

Αν θέλετε να γνωρίσετε κάθε πτυχή της διασκέδασης στη Σαντορίνη, σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε μία απ’ τις πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται στο νησί. Για να βιώσετε την εμπειρία της σύγχρονης νυχτερινής ζωής στη Σαντορίνη μπορείτε να παραστείτε στο Santorini Jazz Festival που λαμβάνει χώρα κάθε Ιούλιο, ή στο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής που γίνεται κάθε Σεπτέμβρη, στα Φηρά. Αν προτιμάτε ένα πιο παραδοσιακό στυλ διασκέδασης, σας προτείνουμε να παραβρεθείτε σε κάποιες από τις παραδοσιακές πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως το φεστιβάλ «Ηφαίστεια» στα Φηρά, ή το πανηγύρι της Επισκοπής στη Μέσα Γωνιά που γίνεται στις 15 Αυγούστου, όπου σερβίρεται φάβα στους επισκέπτες.