Τήνος
  English Language
 
     
     
 

Τήνος Χάρτης Τήνου, Ξενοδοχεία, Ταξιδιωτικά Γραφεία, Ενοικιάσεις Αυτοκίνητων, Πληροφορίες

 
     
   
 
         
Map of Τήνος Island, Cyclades Islands, Greece  
Τήνος Island, Cyclades Islands, Greece
Τήνος Island, Cyclades Islands, Greece
 
   
united-hellas.com links image of arrow
 
 
     
  Το νησί της Παναγίας ήταν πάντα γνωστό για τις όμορφες τοποθεσίες που προσφέρουν μια ξεχωριστή ηρεμία, ένα τέλειο περιβάλλον για όσους επιθυμούν ξεκούραστες διακοπές. Αυτός ο μυστηριακός τόπος, που φέρει ψαλμούς από το παρελθόν και ένα θρησκευτικό άρωμα που καλύπτει τα πάντα, θα σας κερδίσει από τις πρώτες στιγμές.

Θα βρεθείτε να περπατάτε σε παραδοσιακά κυκλαδικά χωριουδάκια, να περιπλανιέστε σε αρχαία μνημεία και ερείπια βενετικών κάστρων ή να θαυμάζετε το ηλιοβασίλεμα από έναν από τους εκατοντάδες περιστεριώνες, που βρίσκονται σε βουνά, σε παραθαλάσσια χωριά και σε λαγκαδιές.

Η φύση έχει κρατήσει την ομορφιά της σ' αυτό το νησί, κάτι που θα μπορέσετε να νιώσετε ενώ περιηγείστε στα χωριά, ενώ ανεβαίνετε σε λόφους ή κολυμπάτε στα καθαρά νερά.

Η Εκκλησία της Παναγίας βρίσκεται στην Τήνο, το λιμάνι και την πρωτεύουσα του νησιού, έτσι θα μπορέσετε να την επισκεφθείτε μόλις φτάσετε. Ο ναός είναι από τις πιο όμορφες χριστιανικές εκκλησίες, είναι χτισμένος από μάρμαρο και στεγάζει την θαυματουργή θρησκευτική εικόνα της Παναγίας, που δέχεται χιλιάδες τάματα από πιστούς κάθε χρόνο.