Σαντορίνη
  Aγγλικά / English
 
     
     
 

Σαντορινη Εστιατόρια - Santorini Restaurants

 
  Εστιατόρια - Ταβέρνες στη Σαντορίνη  
   
 
     

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Κατά την παραμονή σας στη Σαντορίνη, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε την υπέροχη τοπική κουζίνα και τα φημισμένα κρασιά Σαντορίνης...

“Γευθείτε” τη Σαντορίνη με ένα κλικ στα εστιατόριά της.

  • 1800 ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ - ΜΠΑΡ link to a separate domain
    Το εστιατόριο – μπαρ 1800 βρίσκεται στην Οία της Σαντορίνης και στεγάζεται σ’ ένα εκπληκτικό ανπαλαιωμένο καπετανόσπιτο χτισμένο το 1845. Στο μοναδικό περιβάλλον του εστιατορίου και του μπαρ θα νιώσετε αμέσως τη φιλόξενη αύρα. Θ’ απολαύσετε ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις θαυμάζοντας το ηλιοβασίλεμα και την πανέμορφη θέα στο Αιγαίο και την Καλντέρα από το roof garden. Εάν επιλέξετε να γευματίσετε στον εσωτερικό χώρο, θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε την αυθεντική επίπλωση του καπετανόσπιτου.

  • 218 o ΚΑΦΕ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ link to a separate domain
    Αυτό το θαυμάσιο καφέ-εστιατόριο είναι χτισμένο στο χείλος της Καλντέρας, στον παραδοσιακό διατηρητέο οικισμό της Οίας. Από τον υπέροχο αυτό χώρο ξετυλίγονται μπροστά σας 218 μοίρες εκπληκτικής θέας στην Καλντέρα, το ηφαίστειο και το ηλιοβασίλεμα καθώς απολαμβάνετε παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις, εμπλουτισμένες με στοιχεία από τη μεσογειακή, κυκλαδίτικη και κρητική κουζίνα. Τα ολόφρεσκα και ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούνται σε όλα τα πιάτα αλλά και οι ελκυστικές τιμές καθιστούν το 218o ένα από τα πιο αγαπημένα καφέ-εστιατόρια στην Οία της Σαντορίνης.