Σαντορίνη
  Aγγλικά / English
     
     
 

Ξενοδοχεία Ακρωτήρι Σαντορίνη | Διαμονή Ακρωτήρι Ξενοδοχεία, Δωμάτια Ενοικιαζόμενα, Διαμερίσματα, Στούντιο, Σουίτες, Βίλες Ακρωτήρι Σαντορίνη

 
     
   
 
Ξενοδοχεία στο Ακρωτήρι

Το Ακρωτήρι είναι ένας υπέροχος οικισμός στα νότια της Σαντορίνης και είναι το ιδανικό μερος για διαμονή, καθώς μπορείτε να απολαύσετε την εξαιρετική θέα στην Καλντέρα σ’ ένα πραγματικά γαλήνιο περιβάλλον. Κοντά στο Ακρωτήρι βρίσκεται και η αρχαία μινωική πόλη που αξίζει να επισκεφθείτε, καθώς και η εντυπωσιακή Κόκκινη Παραλία με τους επιβλητικούς βράχους που την περικλύουν. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε με βαρκάκι τη Λευκή Παραλία, γι’ αυτό ετοιμαστείτε για συναρπαστικές εκδρομές.

Το Ακρωτήρι είναι μια πολύ καλή επιλογή για χαλαρωτικές διακοπές και μπορείτε να επιλέξετε για τη διαμονή σας το ξενοδοχείο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και προϋπολογισμό. Ακολουθήστε τους συνδέσμους για να δείτε επιλεγμένα ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, διαμερίσματα, στούντιο, σουίτες και βίλες για τη διαμονή σας στο Ακρωτήρι της Σαντορίνης και επιλέξτε αυτό που ανταποκρίνεται στις δικές σας προσδοκίες.


Ακρωτήρι
ΚΑΤΗΓ.·ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
LUX κατηγορίαMAISON DES LYS - ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΣΟΥΙΤΕΣ  link προς εταιρικό διακομιστή