Σαντορίνη
  Aγγλικά / English
     
     
 

Ξενοδοχεία Ημεροβίγλι Σαντορίνη | Διαμονή Ημεροβίγλι Ξενοδοχεία, Δωμάτια Ενοικιαζόμενα, Διαμερίσματα, Στούντιο, Σουίτες, Βίλες Ημεροβίγλι Σαντορίνη

 
     
   
 
Ξενοδοχεία στο Ημεροβίγλι

Το Ημεροβίγλι είναι ένας παραδοσιακός οικισμός στη μέση της Καλντέρας, χτισμένος σε ύψος 300 μέτρων πάνω από τη θάλασσα. Αιώνες πριν το μέρος αυτό ήταν παρατηρητήριο των νησιωτών για να αντιμετωπίσουν τις εισβολές πειρατών.

Το Ημεροβίγλι είναι ιδιαίτερα γαλήνιος οικισμός που φημίζεται για τη φανταστική θέα του στο μοναδικό ηλιοβασίλεμα και το ηφαίστειο. Βρίσκεται σε απόσταση 2 χλμ από τα Φηρά γι’ αυτό είναι ιδανική επιλογή για τη διαμονή σας. Θα έχετε την ευκαιρία όχι μόνο να χαλαρώσετε στο ξενοδοχείο που θα επιλέξετε αλλά και να βρεθείτε στην καρδιά της διασκέδασης όποτε θελήσετε. Όλα τα ξενοδοχεία στο Ημεροβίγλι διαθέτουν άριστες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες, εξαιρετικές ανέσεις αλλά και την απομόνωση που είναι απαραίτητη για μοναδική διαμονή και στιγμές αναζωογόνησης.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία ξενοδοχείων στο Ημεροβίγλι, αλλά και καταλυμμάτων όπως ενοικιαζόμενα δωμάτια, διαμερίσματα, στούντιο, πολυτελείς σουίτες και ιδιωτικές βίλες. Δείτε τις προτάσεις μας για διαμονή στο Ημεροβίγλι κι επιλέξτε τον τύπο διαμονής που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.