Πάρος
  English / Αγγλικά
 
     
     
 

Πάρος | Νυχτερινή Ζωή, Διασκέδαση, Εστιατόρια & Τοπικές Εκδηλώσεις στην Πάρο

 
     
   
 
 
ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΖΩΗ & ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Η νυχτερινή ζωή της Πάρου αποτελεί ένα από τα πιο συναρπαστικά χαρακτηριστικά του νησιού, προσελκύοντας τουρίστες απ’ όλο τον κόσμο. Η διασκέδαση δε σταματά ποτέ στην Πάρο, καθώς στους δύο δημοφιλέστερους οικισμούς της Παροικιάς και της Νάουσας θα βρείτε ατέλειωτα μπαράκια και κλαμπ για όλα τα γούστα, καθώς επίσης καφετέριες κι εστιατόρια.

Στην Παροικιά θα συναντήσετε πιο ατμοσφαιρικό και χαλαρό περιβάλλον σε σχέση με άλλες περιοχές του νησιού. Τα περισσότερα μπαράκια, οι καφετέριες και τα κλαμπ βρίσκονται κοντά στο λιμάνι, κατά μήκος του παραλιακού δρόμου κι έχουν θαυμάσια θέα στο Αιγαίο. Κάνοντας τη βόλτα σας στα κάτασπρα σοκάκια της Παροικιάς θα βρείτε πολλά παραδοσιακά ταβερνάκια και εστιατόρια, τα οποία σερβίρουν τοπικά εδέσματα και φρέσκα θαλασσινά.

Η Νάουσα είναι ένας γοητευτικός παραθαλάσσιος οικισμός και αποτελεί την πρώτη επιλογή των τουριστών για νυχτερινή διασκέδαση. Τα δρομάκια είναι γεμάτα με γραφικά μπαρ και καφετέριες, τα οποία στεγάζονται σε κτίσματα που κάποτε χρησίμευαν ως αποθήκες των ψαράδων. Στη Νάουσα υπάρχουν πολλά νυχτερινά κλαμπ, όπου ο χορός και το κέφι κρατούν μέχρι το πρωί. Πλάι στο λιμάνι θα βρείτε πληθώρα από εστιατόρια, ουζερί και ταβερνούλες όπου θα γευθείτε εξαίρετα πιάτα αγναντεύοντας τις πολύχρωμες βάρκες και το Βενετσιάνικο Κάστρο.

Στην Παραλία της Πούντας υπάρχει beach bar, το οποίο έχει εξελιχθεί σε hot spot της νεολαίας και όχι μόνο, για ατέλειωτο χορό και δροσερά ποτά, ενώ το ξεφάντωμα ξεκινά το πρωί και διαρκεί έως αργά το βράδυ.