Νάξος
  English/Αγγλικά
 
     
     
 

Νάξος | Νυχτερινή ζωή & Διασκέδαση στη Νάξο

 
     
   
 
 
ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΖΩΗ & ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΗ ΝΑΞΟ

Η Νάξος διαθέτει ιδιαίτερα έντονη νυχτερινή ζωή με πολλές επιλογές για διασκέδαση και φαγητό. Στη Χώρα της Νάξου, όπου χτυπά η καρδιά του νησιού, βρίσκονται εστιατόρια όπου μπορείτε να γευθείτε τοπικές νοστιμιές αλλά υπάρχουν και πολλές καφετέριες για ν' απολαύσετε τον απογευματινό σας καφέ και το παγωτό σας. Θα βρείτε επίσης πολλά κλαμπ και μπαρ, αλλά και κέντρα με ζωντανή μουσική, όπου μπορείτε να χορέψετε και να ξεφαντώσετε μέχρι το πρωί.

Στον Άγιο Προκόπιο και την Αγία Άννα υπάρχουν καφετέριες και μπαράκια για όλα τα γούστα. Ο Απόλλωνας είναι γνωστός για το λιμανάκι του με τα γραφικά ταβερνάκια και τα ουζερί, όπου σερβίρονται φρέσκα θαλασσινά, ενώ από τις παραθαλάσσιες καφετέριες μπορείτε να αγναντέψετε τις πολύχρωμες βαρκούλες.

Σε άλλους οικισμούς της Νάξου, όπως η Πλάκα και η Στελίδα, θα βρείτε πολλές υπέροχες καφετέριες και μπαράκια μπροστά στην παραλία, ενώ στις ορεινές τοποθεσίες Εγγαρές και Απείραθος τα ταβερνάκια και οι καφετέριες βρίσκονται σε όμορφες πλατείες, ανάμεσα στα δέντρα.