Μύκονος
  Aγγλικά / English
 
     
     
 

Μύκονος Παραλίες - Παραλία Καλαμοπόδι (Πάρανταϊς), Πλατύς Γιαλός, Ψαρού, Ορνός, Ελιά, Αγιος Ιωάννης, Μύκονος

 
     
   
 
 

ΠΑΡΑΛΙΕΣ & ΣΠΟΡΜύκονος, Κυκλάδες, ΕλλάδαΗ Μύκονος αποτελεί μοναδικό μέρος για κολύμπι, ηλιοθεραπεία, γνωριμίες και πάρτυ σε πανέμορφες παραλίες. Θα βρείτε ένα μεγάλο αριθμό ακτών, απ’ τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε αυτή που ικανοποιεί τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Αν σας αρέσουν οι κοσμοπολίτικες παραλίες, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τις δημοφιλείς παραλίες της Μυκόνου, όπως το Πάρανταϊς, το Σούπερ Πάρανταϊς, τον Πλατύ Γιαλό και την Ψαρού. Πολυσύχναστες παραλίες είναι η Παράγκα κι ο Άγιος Ιωάννης που προσφέρει υπέροχη θέα στη Δήλο.

Μύκονος, Κυκλάδες, ΕλλάδαΌσοι πρόκειται να κάνετε οικογενειακές διακοπές στη Μύκονο, υπάρχουν οικογενειακές παραλίες που προσφέρονται για παιδιά, οι οποίες δεν είναι τόσο πολυσύχναστες και διαθέτουν ποικιλία εγκαταστάσεων. Οι παραλίες αυτές είναι το Αγράρι, ο Ορνός, ο Άγιος Στέφανος κι ο Τούρλος.

Υπάρχουν επίσης παραλίες όπου συχνάζουν γυμνιστές, όπως η παραλία Ελιά, Πάνορμος, Πάρανταϊς και Σούπερ Πάρανταϊς.

Η Μύκονος αποτελεί δημοφιλή προορισμό του γκέι τουρισμού και διαθέτει πσνέμορφες παραλίες, συμπεριλαμβανομένων του Σούπερ Πάρανταϊς και της Ελιάς. Οι λάτρεις του σέρφινγκ προτιμούν πιο ήσυχες παραλίες, όπως την Αγία Άννα, τον Καλαφάτη και τη Φτελιά, όπου ο καιρός είναι κατάλληλος για να επιδοθούν στο αγαπημένο τους άθλημα.