Μήλος
  English Language
 
     
     
 

Μήλος - Διασκέδαση, Νυχτερινή Ζωή στη Μήλο

 
     
   
     
 
 
Διασκέδαση

Η Μήλος είναι πολύ καλή επιλογή για διακοπές για όσους αγαπούν το καλοκαίρι στο Αιγαίο. Το νησί προσφέρεται για ήρεμες διακοπές στην αγκαλιά εκπληκτικών φυσικών ομορφιών και επίσης για όσους επιθυμούν έντονες διακοπές, αφού η ανάπτυξη του τουρισμού έχει δημιουργήσει διάφορα κοσμοπολίτικα κέντρα διασκέδασης.

Θα βρείτε πολλά ξενοδοχεία, διαμερίσματα και ενοικιαζόμενα δωμάτια σε κάθε χωριό και επίσης πολλά εστιατόρια, ταβέρνες και κλαμπ, ντίσκο και μπαρ που θα συμπληρώσουν τα βράδια σας.

Αν και η Μήλος διατηρεί μια ξεχωριστή ηρεμία, δε στερείται της έντονης νυχτερινής ζωής, των πολυσύχναστων παραθαλάσσιων θέρετρων.

Η Μήλος φημίζεται για τις πολυάριθμες παραλίες με τα πεντακάθαρα νερά και τη χρυσή άμμο. Θα τις βρείτε σχεδόν σε όλες τις ακτές. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τον Προβατά, το Παλαιοχώρι, τα Απολλώνια, τον Εμπόριο και τον Αδάμαντα.

Σχεδόν σε κάθε παραλία θα βρείτε εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ και επίσης, θαλάσσια ταξί που θα σας μεταφέρουν σε απόμερους όρμους. Για όσους αγαπούν τις εξερευνήσεις, υπάρχουν μερικές μαγευτικές θαλάσσιες σπηλιές που σίγουρα αξίζουν να τις επισκεφθείτε. Αν και η διαδρομή μπορεί να είναι λίγο επικίνδυνη, η ατμόσφαιρα και το σκηνικό θα σας καταπλήξουν.

Η Μήλος, όπως θα διαπιστώσετε, είναι ένα νησί εξαιρετικής ομορφιάς και ελκύει ιδιαίτερα τους φίλους της φωτογραφίας που επιθυμούν να αιχμαλωτίζουν συνεχώς τις ομορφιές της.