Αργολίδα
  English Language
 
     
 

Αργολίδα - Ξενοδοχεία Ναύπλιο, Τολό, Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα, Μπάνγκαλοου, Δωμάτια, Διαμονή Αργολίδα Χάρτης Πελοπόννησος

 
     
     
   
 
         
Χάρτης Αργολίδας, Πελοπόννησος  
 Αργολίδα, Πελοπόννησος
 Αργολίδα, Πελοπόννησος
 
   
united-hellas.com links image of arrow
 
     
 

Aργολίδα: ένας υπέροχος προορισμός, γεμάτος ανεκτίμητα ιστορικά αξιοθέατα και παρθένες αμμουδιές

Ο νομός Αργολίδας είναι ένας εκπληκτικός προορισμός διακοπών, αφού διαθέτει ανεκτίμητα αρχαιολογικά και ιστορικά μνημεία, φυσική ομορφιά και μαγευτικές παραλίες.

Η Αργολίδα είναι αγαπημένος προορισμός για τους λάτρεις της ιστορίας και της φύσης. Κατά την παραμονή σας, θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε το γραφικό Ναύπλιο για να επισκεφθείτε τα αρχαία και ενετικά κάστρα του και να θαυμάσετε την πανοραμική θέα που προσφέρουν. Το Τολό είναι το τέλειο μέρος για να χαλαρώσσετε σε όμορφες παραλίες, να εξερευνήσετε το κατάφυτο τοπίο και να επισκεφθείτε τα εντυπωσιακά μνημεία των Μυκηνών, του Ναυπλίου και της Αρχαίας Επιδαύρου.

Η Αργολίδα είναι ιδανική για οικογενειακές διακοπές, καθώς διαθέτει πολύ αναπτυγμένη τουριστική υποδομή, με ποιοτικά ξενοδοχεία στο Ναύπλιο και το Τολό, καθώς και σε άλλες περιοχές. Η μεταβίβαση στ' αρχαιολογικά αξιοθέατα γίνεται με μεγάλη ευκολία, ενώ οι παραλίες του νομού είναι οργανωμένες και ασφαλείς για όλες τις καιρικές συνθήκες.

Η Πελοπόννησος φημίζεται για τη γευστική κουζίνα της. Σας προτείνουμε να τη δοκιμάσετε σε κάποια από τις παραδοσιακές ταβέρνες και εστιατόρια που βρίσκονται στην Αργολίδα, ιδιαίτερα στα γραφικά καντούνια του Ναυπλίου. Για νυχτερινή διασκέδαση, σας προτείνουμε να πάτε στο Ναύπλιο ή το Τολό, όπου υπάρχουν κλαμπ και μπαρ για κάθε γούστο.

Ο νομός Αργολίδος διαθέτει πληθώρα ξενοδοχείων, διαμερισμάτων κι ενοικιαζόμενων δωματίων, όλων των κατηγοριών και οικονομικών δυνατοτήτων. Είναι ιδανικός προορισμός για διακοπές όλο το χρόνο, με ποικιλία τύπων διαμονής τόσο στις παραθαλάσσιες, όσο και στις ορεινές περιοχές.