Αργολίδα
  English Language
 
     
 

Αργολίδα Τολό | Ξενοδοχεία Τολό, Διαμερίσματα, Μπάνγκαλοου, Τουριστικές Πληροφορίες Τολό Αργολίδα Πελοπόννησος

 
     
     
   
 
 

ΤΟΛΟ

Τολό: ένα γραφικό θέρετρο για απόλυτη χαλάρωση κάτω από τον ήλιο

Σε απόσταση 10 χλμ από τη ρομαντική πόλη του Ναυπλίου βρίσκεται το Τολό, ένας πανέμορφος παραθαλάσσιος οικισμός. Αυτή η περιοχή της Αργολίδας πλημμυρίζει από τουρίστες κατά τους θερινούς μήνες, καθώς διαθέτει υπέροχες αμμώδεις παραλίες με οργανωμένες εγκαταστάσεις, εστιατόρια και καφετέριες, δίνοντας στους επισκέπτες την αίσθηση ότι βρίσκονται σε νησί.

Το Τολό διαθέτει αξιόλογη τουριστική υποδομή προσφέροντας για τη διαμονή σας ξενοδοχεία, διαμερίσματα, μπάνγκαλοου κι ενοικιαζόμενα δωμάτια σ' ολόκληρη την περιοχή. Τα παραθαλάσσια ταβερνάκια κι εστιατόρια σερβίρουν νοστιμότατες τοπικές λιχουδιές που περιλαμβάνουν κρεατικά αλλά και ψάρι, ικανοποιώντας κάθε γευστική επιθυμία. Σας προτείνουμε να συνοδεύσετε το γεύμα σας με το υπέροχο κρασί της Αργολίδας.

Η παραλία στο Τολό εκτείνεται από τη μια άκρη του κόλπου στην άλλη κι αποτελεί μια από τις πιο οργανωμένες παραλίες με πεντακάθαρα νερά. Είναι ιδανική για οικογένειες με μικρά παιδιά, καθώς είναι απάνεμη και τα νερά είναι ήρεμα. Αν διαθέτετε δικό σας σκάφος μπορείτε να αγκυροβολήσετε στο λιμανάκι ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να επισκεφθείτε και τα νησάκια που βρίσκονται απέναντι από την παραλία, όπως το Δασκαλιό, το Κορωνήσι και τη Ρόμβη, όπου μπορείτε να δείτε και τα ερείπια μεσαιωνικού κάστρου. Εάν επιθυμείτε να κολυμπήσετε κοντά στα νησάκια αλλά δεν διαθέτετε δικό σας σκάφος, μπορείτε να μεταβείτε εκεί με κάποιο από τα τοπικά βαρκάκια που μεταφέρουν τους επισκέπτες.

Το Τολό αποτελεί ιδανική τοποθεσία για χαλαρωτικές διακοπές, ενώ μπορεί να γίνει αφετηρία για να εξερευνήσετε και την υπόλοιπη Αργολίδα και να γνωρίσετε το Ναύπλιο, το Άργος, την Αρχαία Επίδαυρο, τις Μυκήνες κι άλλες όμορφες πόλεις και οικισμούς.