Αργολίδα
  English Language
 
     
 

Αργολίδα Παραλίες στην Επίδαυρο, Ερμιόνη, Πόρτο Χέλι, Τολό Αργολίδα

 
     
     
   
 
 

ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Παραλίες στην Αργολίδα

Οι παραλίες της Αργολίδας προσφέρουν ατελείωτες ώρες χαλάρωσης και διασκέδασης. Οι περισσότερες βρίσκονται σε όρμους και είναι ασφαλείς για μικρά παιδιά, ακόμα και όταν έχει αέρα. Επιλέγοντας ένα ξενοδοχείο κοντά σε παραλία, θα έχετε εύκολη πρόσβαση σ' ένα μικρό παράδεισο.

Στην Αργολίδα θα συναντήσετε μεγάλες, αμμώδεις παραλίες, αλλά και ορμίσκους, ικανοποιώντας όλες τις ανάγκες και προτιμήσεις. Οι παραλίες της Επιδαύρου και της Νέας Επιδαύρου έχουν βότσαλο και αποτελούν τέλειο μέρος για να δροσιστείτε μετά από την επίσκεψή σας στους αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής. Οι αμμώδεις παραλίες της Ερμιόνης, της Πετροθάλασσας, αλλά και αυτή που βρίσκεται στο Πόρτο Χέλι είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στους παραθεριστές των ομώνυμων οικισμών.

Η παραλία Σαλάντι είναι πολύ όμορφη, ενώ θα σας μαγέψουν οι παραλίες στον κόλπο στο Τολό - Ίρια, Δρέπανο, Βιβάρι και Τολό - που προσφέρουν πολλές επιλογές στους επισκέπτες της περιοχής. Γύρω από το Ναύπλιο, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τις παραλίες "Καραθώνας" και "Νέα Κίος", καθώς και τις παραλίες "Κιβέρι" και "Μύλοι", οι οποίες βρίσκονται απέναντι από το Ναύπλιο.