Αρκαδία
  English Language
 
     
 

Παραλίες στην Αρκαδία | Παραλία Αστρος, Λάκος, Πλάκα (Λεωνίδιο), Πούλιθρα, Παραλία Τυρού Αρκαδίας

 
 

 

 
     
   
 
 

ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Παραλίες στην Αρκαδία

Αρκαδία, ΠελοπόννησοςΗ Αρκαδία διαθέτει μερικές από τις ωραιότερες παραλίες της Πελοποννήσου, οι οποίες θα σας δώσουν την ευκαιρία ν' απολαύσετε τα κρυστάλλινα νερά και την ηρεμία των παραθαλάσσιων περιοχών.

Αν επιλέξετε το Παράλιο Άστρος για τη διαμονή σας, εκτός από την πολυσύχναστη παραλία της περιοχής, μπορείτε να κολυμπήσετε στην παραλία Ατσίγγανος, στους γοητευτικούς ορμίσκους που βρίσκονται κατα μήκος της διαδορμής για Ξηροπήγαδο και στην παραλία του Αγίου Ανδρέα.

Στο Λεωνίδιο θα βρείτε επίσης όμορφες ακρογιαλιές, όπως ο Λάκος κι η Πλάκα. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τον Όρμο του Αγίου Γεωργίου για να κολυμπήσετε στα Πούλιθρα. Κατεβαίνοντας νοτιότερα μπορείτε να κάνετε μια βουτιά στην παραλία στον Όρμο Φωκιανού, για να θαυμάσετε ένα γραφικό τοπίο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς.

Αρκαδία, ΠελοπόννησοςΤέλος, ο γραφικότατος οικισμός Παραλία Τυρού διαθέτει ωραία παραλία, ενώ θαυμάσια πεντακάθαρα νερά θα βρείτε και στις παραλίες των χωριών Λιβάδι και Σαμπατική. Μπορείτε επίσης να κολυμπήσετε στο Τσέρφο, το Ζαρίτσι, το Τηγάνι, τη Λυγεριά και τον Κίσακα.

Πολλές παραλίες στην Αρκαδία διαθέτουν λεπτό και χοντρό βότσαλο, αλλά και χρυσή άμμο και το κολύμπι στα καθαρά νερά τους είναι μια ευκαιρία χαλάρωσης που δεν πρέπει να χάσετε.