Κασσάνδρα
  Αγγλικά / English
 
     
     
 

Χαλκιδική Κασσάνδρα Ξενοδοχεία, Γραφεία Ταξιδίων, Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων, Πληροφορίες, Διακοπές, Χάρτης Κασσάνδρας

 
     
   
 
     

Χάρτης Κασσάνδρας, Χαλκιδική

 
Κασσάνδρα, Χαλκιδική

Κασσάνδρα, Χαλκιδική

 
   
   
   
 
     
 

Η χερσόνησος της Κασσάνδρας είναι η πιο γνωστή περιοχή της Χαλκιδικής και βρίσκεται κοντά στη Θεσσαλονίκη. Θεωρείται ένας από τους καλύτερους προορισμούς διακοπών στη Βόρεια Ελλάδα, αφού διαθέτει μια ιδιαίτερα αναπτυγμένη τουριστική υποδομή και προσφέρει άριστη διαμονή σε ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, διαμερίσματα και στούντιο καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνο.

Εάν θέλετε έντονη νυχτερινή ζωή, η Κασσάνδρα είναι το ιδανικό μέρος. Πολλοί από τους οικισμούς της χερσονήσου διαθέτουν μεγάλη γκάμα εστιατορίων, ταβερνών, καφετεριών, μπαρ και κλαμπ που ικανοποιούν όλα τα γούστα.

Τα χωριά που αποτελούν την Κασσάνδρα είναι από τα πιο γραφικά της Ελλάδα. Τα χαρακτηρίζουν η έντονη βλάστηση, τα πλακόστρωτα καλντερίμια και τα παραδοσιακά σπίτια. Η Κασσάνδρα φημίζεται όμως περισσότερο για τις μαγευτικές παραλίες της, πολλές από τις οποίες διαθέτουν καταπράσινα δέντρα, χρυσή άμμο και γαλανά νερά, δημιουργώντας ειδυλλιακές τοποθεσίες για χαλάρωση.

Υπέροχα είναι τα δάση και οι κατάφυτοι λόφοι της Κασσάνδρας, ιδανικοί για εξερεύνηση και πεζοπορία. Τ' αξιοθέατα της περιοχής είναι εξαιρετικά, αφού οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν ιστορικά μνημεία του χρονολογούνται από την αρχαιότητα.