Εύβοια
Plan your Summer in Greece - click here!Plan your Summer in Greece - click here!
  English Language
 
     
     
 

Ξενοδοχεία Εύβοια Ξενοδοχείο, Χαλκίδα, Αιδηψός, Πευκί, Κάρυστος, Διακοπές, Χάρτης Ευβοιας

 
     
   
 
         
Χάρτης Εύβοιας  
 Evia Island, Central Greece
 Evia Island, Central Greece
 
   
   
united-hellas.com links image of arrow
 
     
 

Μόλις φτάσετε στο νησί της Εύβοιας είναι αναντίρρητο πως θα εντυπωσιαστείτε από την αγνή φυσική ομορφιά του ευλογημένου τοπίου και θα αντιληφθείτε αμέσως για ποιο λόγο αυτό το νησί θεωρείται ένα ιδανικό θέρετρο για τις διακοπές σας.

Η Εύβοια, η οποία βρίσκεται στο Αιγαίο Πέλαγος, απέχει ελάχιστα από την ανατολική ακτογραμμή της Στερεάς και της Αττικής, καλύπτει μια έκταση 3,897 μ2 και έχει περίπου 208.500 κατοίκους.

Η Εύβοια είναι προικισμένη με ένα υπέροχο τοπίο που σφύζει από κατάφυτα δάση, ποτάμια, ιαματικά λουτρά και ρεματιές, απέραντες παραλίες και κρυστάλλινα νερά. Επίσης, τα αρχαιολογικά ευρήματα καθιστούν το νησί ακόμη πιο ενδιαφέρον, ενώ οι ποικίλοι όμορφοι οικισμοί ομορφαίνουν ακόμη περισσότερο το νησί.

Στη Χαλκίδα, η οποία είναι η πρωτεύουσα του νησιού, το μαγευτικό φαινόμενο της παλίρροιας, η γέφυρα, η πηγή Αρεθούσα, το φρούριο Κάνιθος, οι εκκλησίες, το Ρωμαϊκό υδραγωγείο, οι προσφυγικές γειτονιές και τα αρχοντικά είναι τα κύρια αξιοθέατα.

Η Αγία Αννα, ο Αγιόκαμπος, η Αιδηψός, ο Αμάρυνθος, το Αυλωνάρι, ο Αλμυροπόταμος, τα Βασιλικά, το Λευκαντί, οι Γούβες, η Ερέτρια, η Ιστιαία, η Κάρυστος, η Κύμη, η Λίμνη Ευβοίας, η Λιχάδα, το Μαρμάρι, τα Στύρα, το Πευκί, τα Πολίτικα, οι Ροβιές, η Στενή Δίρφης, τα Ψαχνά και οι Ωρεοί, είναι ορισμένα από τα πιο γνωστά θέρετρα της Εύβοιας, καθώς σφύζουν με φυσικές ομορφιές, παραδοσιακά στοιχεία, νησιώτικη νοοτροπία, αρχαιολογικούς χώρους και άλλα ενδιαφέροντα αξιοθέατα.

Εάν ονειρεύεστε να περάσετε τις διακοπές σας στην καρδιά της φύσης, αδράξτε την ευκαιρία να επισκεφθείτε την Εύβοια και σας υποσχόμαστε πως θα ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία.