Ζάκυνθος
  Greek Language
 
   
 

Διακοπές Ζάκυνθος - Τουριστικές Πληροφορίες, Αεροπορικές, Ακτοπλοϊκές Συγκοινωνίες, Αξιοθέατα, Παραλίες, Διαμονή στην Ζάκυνθο

 
   
  Πληροφορίες για τη Ζάκυνθος  
   
 
 
ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

Το νησί της μουσικής, της ποίησης και της φιλοξενίας, το νησί της αγάπης, είναι επίσης, ένα από τα πιο πράσινα και εύφορα μέρη στην Ελλάδα.

Το λουλούδι της Ανατολής θα σας μαγέψει με τις φυσικές του ομορφιές και με τα ιστορικά μνημεία, που βρίσκονται σε όλο το νησί.

Οι αισθήσεις επιταχύνονται καθώς πλησιάζετε τις μυρωδιές των λουλουδιών και των φυτών, καθώς θαυμάζετε τα εκπληκτικά χρώματα της θάλασσας και των δασών, καθώς νιώθετε το δροσερό και υγιεινό κλίμα των βουνών και των όρμων.

Κανένας ταξιδιώτης που επισκέπτεται τις Γαλάζιες Σπηλιές στη βόρεια πλευρά, δεν μπορεί να ξεχάσει την ατμόσφαιρα και το μαγευτικό φως, περνώντας κάτω από τις πιο υπέροχες αψίδες της φύσης. Οι ιδιαίτεροι γεωλογικοί σχηματισμοί και η βαθιά, διάφανη θάλασσα προσφέρουν καταπληκτικά χρώματα και ειδυλλιακές εικόνες.

Για τον τουρίστα που επιθυμεί να μάθει περισσότερα για την ιστορία της Ζακύνθου, υπάρχουν πολλά μνημεία που αντιπροσωπεύουν σημαντικά τμήματα της ιστορίας, παράδοσης και κουλτούρας του νησιού και της Ελλάδας.

Μπορείτε να επισκεφθείτε μοναστήρια, όπως της Παναγιάς Αναφωνήτριας, στην Αναφωνήτρια, με τα άμφια του Αγίου Διονυσίου, που στεγάζει, επίσης, ένα μεσαιωνικό πύργο (15ου αιώνα) ή το μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου στην πρωτεύουσα, με το σκήνωμα του αγίου.

Στην πρωτεύουσα, μπορείτε να επισκεφθείτε, ακόμα, τα διάφορα μουσεία, όπως το Βυζαντινό, τις εκκλησίες και το Βενετσιάνικο Κάστρο.
 
 
 
 
     
     
   
   
 
 
 
 
 
© United on line S.A.
Επικοινωνία: